If I used to love you - Daniel Lemma

Här kommer ytterligare en fin låt som passar alldeles utmärkt på ett bröllop!



If I used to love you baby
Ain't nothing like I'm, I'm loving you now
And if I used to wonder 'bout you baby
It ain't nothing like I, I wonder now

I had all 'o these minstrels bring me roses, strike up the band
Everything revolves 'round you babe
Try to understand it

'Bout the way that I been loving you baby
That ain't nothing like I, like I love you now

If I used to think 'bout you baby
It ain't nothing like I'm, like I'm thinking now
And if I used to worry 'bout you honey
It ain't nothing like I, like I worry now

I'm gon' take the shiny roses
I' gon' lay them down at your door
Everyday it grows on me this love I got in store

All way that I been loving you baby
That ain't nothing like I, like I love you know
That ain't nothing, that ain't nothing baby

Like a rainbow 'round my heart babe
(Like a rainbow 'round my heart)
(Like a rainbow 'round my heart)

I'm gon' take the shiny roses
I' gon' lay them down at your door
Everyday it grows on me this love I got in store

'Bout the way I used to love you baby
That ain't nothing like I, like I love you now
That ain't nothing, that ain't nothing baby
Oh no no, it ain't nothing baby, it ain't nothing baby
Like I love you now
Like I love you now

Like a rainbow 'round my heart baby
(Like a rainbow 'round my heart)
Like a rainbow 'round my heart
(Like a rainbow 'round my heart)

That's how strong my love is baby
Like a rainbow 'round my heart

That's how strong my love is baby
Like a rainbow 'round my heart
(Like a rainbow 'round my heart)
(Like a rainbow 'round my heart)
(Like a rainbow 'round my heart)
That's how strong my love
(Like a rainbow 'round my heart)
Like a rainbow baby

Smarrig tårta!

Jag hittade det här receptet i en tråd på Bröllopstorget, och blev jättesugen! Smidigt att den ska frysas också, så man kan göra den i förväg.


Choklad- och hallonmoussetårta


2 tårtor varje tårta räcker till 12 - 14 bitar

Först bakar jag en mäktig god chokladkaka som jag delar i mitten och använder som tårtbotten

Chokladkakan
450 g smör
5 dl farin socker
5 dl mjölk
8 ägggulor
8 dl vetemjöl
6 msk kakao
4 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
8 st äggvitor
2 formar

Gör chokladkakan såhär
Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret och vispa ihop med farinsockret. Häll på mjölk och äggulor och vispa slätt. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver. Vänd ner i smeten. Vispa äggvitor skummiga och vänd försiktigt ner i smeten. Fäst smörpapper i två formar med löstagbar botten. Smöra längs kanterna. Häll i smeten och grädda i ca 40 min eller tills du kan sticka i kakan utan att den kladdar. Låt svallna och dela i hälften.

Mörk chokladmousse
2 gelatinblad
1 L grädde
3 äggulor
300 g mörk choklad

Gör chokladmoussen såhär
Lägg gelatinet i kallt vatten i fem minuter. Vispa 8 dl av grädden. Koka upp resterande 2 dl. Smält chokladen i mikrovågsugnen eller i vattenbad. Häll den varma grädden över den smälta chokladen och blanda om. Rör den gelatinet. Vispa äggulorna i chokladsmeten. Tillsätt den vispade grädden.
Lägg ner bottendelan av kakan i formen. Fyll på med chokladmoussen- Ställ tårtorna i frysen medan du förbereder hallonmoussen.

Hallonmousse
5 gelatinblad
3 äggulor
125 g florsocker
7 dl grädde
250 g mixad hallonpure

Gör hallonmoussen så här
Lägg gelatinet i kallt vatten i fem minuter. Vispa äggulor och florsocker luftigt. Vispa 6 dl av grädden till ett fast skum. Smält gelatinbladen på svag värme tillsammans med 1 dl av grädden. Vänd ihop alla ingredienser till en slät mousse.

Ta ut tårtorna ur frysen. Lägg på den översta tårtbottnen. Häll på hallonmoussen på toppen och frys tårtorna igen. Tårtorna tar ca 3 timmar att tina i kylskåpet. Dekorera med hallon och färska blommor.

RSS 2.0