En ljusdekoration att göra själv!En så här fin och enkel ljusdekoration kan man enkelt göra själv. På brudobrollop.se hittar man många "gör-det-själv"-idéer. Denna hittar du här.

Kommentarer
Postat av: yasha

jag har en fråga jag vill ha svaer på :) Hoppas du kan svara. Det gäller ringar. Har tjejen två ringar (en vigsel och en förlovning) och killen en ring (vigselring? Kan man bestämma själv? Om ens pojkvän går ner på knä, och har en ring, har han en till sig själv då också? Vad gäller om man bestämmer för att förlova sig tillsammans? Gör man vigselringar direkt då eller har man förlovningsringar först. Haha, hoppas du förstår vad jag menar. Är jätte tacksam för svar!!

2010-01-30 @ 21:47:46
URL: http://yasha.bubbleroom.se
Postat av: Fjutjur brajd

Det enkla svaret är att man gör som man vill!

Det traditionella är att tjejen har två ringar och killen en. Men alltfler killar vill också ha två.Vi bestämde tillsammans ett datum och gjorde ringar innan dess, men man kan ju även göra ringarna efteråt. Vi tyckte att det kändes kul att kunna ta på ringarna på förlovningsdagen. Vi gjorde alltså förlovningsringar först och sedan när vi gifter oss så kommer jag att ha en vigselring också.Om killen (eller för den delen tjejen!) friar med ring så kan man antagligen köpa en ring (om man är modig och/eller vet vad den andra vill ha för typ av ring samt ringstorlek). Annars brukar det finnas provringar hos guldsmeden som man kan låna för ett frieri. Man kan också använda någon annan billig ring, och sedan tillsammans välja ut den man vill ha.

2010-01-31 @ 13:22:13
URL: http://brollopsplanering.blogg.se/
Postat av: Katarina Liljeström

Jättefin! Perfekt dekoration och lätt att måla om och dekorera som man vill.

2010-05-06 @ 14:29:24
URL: http://www.vitlilja.se
Postat av: Emily

Fin blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2012-03-19 @ 00:32:45
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0